Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor Francesc Garrido ha protagonitzat l’inici del cicle que Òmnium Alt Penedès dedica al cinema en català

Aquest divendres passat es va fer l’estrena oficial del cicle de sessions de cinefòrum en català que organitza Òmnium Alt Penedès amb col·laboració de Cineclub Vilafranca.

Abans de la projecció es va fer una acte de record a Muriel Casals, amb unes paraules de reconeixement a la seva figura i la projecció d’un recull d’imatges, resum dels seus cinc anys com a presidenta de l’entitat. L’actual president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, assenyala que la Muriel va tenir molt contacte amb les delegacions d’arreu del territori impulsant el procés català.
Òmnium Alt Penedès ofereix una nova temporada de sessions de cinefòrum amb la intenció de portar a Vilafranca pel·lícules en català per complir amb una de les línies de treball de l’entitat, que consisteix a potenciar i fomentar l’ús de la llengua. Les sessions estaran organitzades en col·laboració amb el Cine Club Vilafranca.
La primera projecció d’aquest nou cicle era la pel·lícula “L’adopció”, de Daniela Fejerman. Abans de començar la sessió l’actor Francesc Garrido va fer una introducció i explicació de la pel·lícula.
Garrido, que és l’actor principal del film, assenyala que es tracta d’un projecte molt personal de la directora Daniela Fejerman.
L’actor, que resideix a Gelida, va explicar que es van fer dues versions del film, una en castellà i una altra en català, és a dir que les interpretacions no són exactament iguals.
Les següents sessions del cicle seran el divendres 18 de març, amb la projecció de El virus de la por, de Ventura Pons, i el divendres 15 d’abril, que es projectarà Game Over, d’Alba Sotorra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: