Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unitat de Patologia Mamària del Garraf -Alt Penedès, acreditada com a Unitat d’Excel·lència

La Unitat de Patologia Mamària dels hospitals de Vilanova i de Vilafranca ha estat acreditada com a Unitat d’Excel·lència per al Diagnòstic i Tractament de les pacients amb Patologia Mamària per la Societat Espanyola de Sinologia i Patologia Mamària.

El passat mes de juny la Secció d’Acreditació de la Societat Espanyola va realitzar una auditoria de la Unitat i a l’octubre els va comunicar la resolució, que l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès fa pública ara.
Inicialment, les Unitats de Patologia Mamària del Consorci Sanitari del Garraf, creada el 1994, i la de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, constituïda el 1996, treballaven per separat i l’any 2014 es va crear la Unitat de Patologia Mamària del Garraf-Alt Penedès (GAP), de manera que les dues unitats passaven a treballar de forma conjunta, després de molts anys de col·laboració.
El gerent dels Consorcis Sanitaris de l’Alt Penedès i del Garraf, el Dr. Lluís Ibáñez, explica que la Unitat de Patologia Mamària és un exemple més de la col.laboració mútua entre els hospitals de Vilafranca, Vilanova i Igualada.
La Unitat de Patologia Mamària del Garraf-Alt Penedès atén actualment al voltant de 120-160 pacients afectades per càncer de mama, sent la neoplàsia més prevalent en les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: