Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès organitza una xerrada sobre les eines preventives més eficaces per afrontar les inspeccions de treball

Enllaçant amb l’anterior sessió, en la que s’explicava en què consistirà la Campanya d’Inspecció de Treball d’aquest 2016, en aquesta ponència que es fa aquest dimecres es pretén facilitar a les empreses d’un seguit d’eines per millorar la seva gestió preventiva.

Entre aquestes destaca Previnet, un software de gestió preventiva senzill i eficaç que permetrà gestionar la prevenció a les empreses de manera integrada, minimitzant el temps de dedicació del prevencionista, els riscos de multes i sancions per incompliments normatius, així com poder controlar la coordinació d’activitats empresarials en el mínim esforç.
Anticipa’t i coneix les mesures per poder prendre les decisions oportunes que et permetran minimitzar l’impacte de possibles multes, sancions, recàrrecs de prestacions i indemnitzacions per danys i perjudicis.
La sessió la dirigirà Xavier Pladevall, Gerent d’Acció Preventiva Europreven Catalunya. Es farà al Centre Àgora, al Polígon Industrial Domenys II de Vilafranca a partir de les 9 del matí i fins a 2/4 d’11.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: