Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La travessa dels Oscar torna als cinemes de Vilafranca

La travessa és, per al cinema Kubrick i Cine Club Vilafranca, una manera de crear comunitat i fer caliu durant les setmanes prèvies a la gala de lliurament de premis cinematogràfics més seguida.

Després de recuperar la iniciativa el 2014, passats deu anys des que la va deixar de fer el seu promotor, el Cisco Olivella, la participació s’ha mantingut al voltant de les 250 persones. A partir d’ara, els espectadors trobaran al Kubrick i a la Sala Zazie les butlletes d’enguany, que també es poden descarregar per internet, amb tots els nominats en les categories principals. Es tracta de marcar els candidats que es pensa que guanyaran l’Oscar i dipositar la butlleta a una urna que està instal·lada al Kubrick. La responsable del cinema, Maria Olivella, destaca que no cal ser cap expert per participar-hi.

Si hi ha un encertant absolut, s’endurà un any de soci a Cineclub Vilafranca, un passi anual pel Kubrick, tres entrades dobles per a qualsevol espectacle del Casal de març a juny, una caixa regal per un cap de setmana per a dues persones per Catalunya de Som viatges, una caixa de vi i una de cava de la Taverna Inzòlia, un lot de llibres de La Cultural i un any de subscripció gratuïta a El 3 de Vuit. Si l’encerten vàries persones, es farà un sorteig entre els encertants i el guanyador s’emportarà tots els premis. Ara bé, la resta d’encertants tindran sis mesos gratis de cinema al Kubrick i al que queda de temporada de Cineclub.

Des de Cineclub Vilafranca, el seu president Manel Balaguer destaca que aquest any es podran veure a la vila totes les pel·lícules nominades abans de la cerimònia.

El termini d’admissió de butlletes acabarà el 28 de febrer i els premis es lliuraran el dimecres 2 de març al Kubrick en una sessió especial a les deu de la nit en què es projectarà una de les pel·lícules favorites pels Oscar, Mad Max: Furia en la carretera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: