Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat Cultural Hortonenca prepara la tercera edició de la cursa popular femenina CACO

Ja és obert el termini per inscriure’s a la tercera edició de la cursa popular femenina, CACO, Camina o Corre que tindrà lloc el 13 de març, uns dies després de la commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el dia 8.

Us podeu apuntar per a participar-hi, els dies laborables, de 3 de la tarda a 8 del vespre al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons fins el 29 de febrer. La inscripció costa 5 euros pels adults i 2 euros pels infants. Aquest any, part de la inscripció es destinarà a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer. Trobareu el cartell, la butlleta d’inscripció i el recorregut en el web de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: