Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista penedesenca Txell Feixas està a punt de desplaçar-se al Líban com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a la zona de l’Orient Mitjà

Aquest divendres el programa L’Entrevista de Penedès TV conversa amb la periodista Txell Feixas que en els darrers 10 anys ha estat redactora de la delegació a Madrid de Catalunya Ràdio, especialitzada en temes d’economia.

A finals de l’any passat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals li va comunicar la proposta d’assumir la corresponsalia de Beirut de TV3 i Catalunya Ràdio per cobrir la zona d’Orient Mitjà i des del mes de gener es troba a Barcelona fent els preparatius amb l’objectiu de marxar cap a el Líban aquest proper mes de març. Feixas és de Sant Joan de Mediona i va començar la seva relació amb el periodisme a Ràdio Vilafranca a finals dels anys noranta. Ara afronta un nou repte amb el mateix compromís que ho va fer el primer dia.
Feixas va iniciar la seva relació amb Catalunya Ràdio per substituir una baixa de 15 dies, però la seva tasca a Barcelona es va allargar dos anys. El 2007 es va traslladar a la redacció de Madrid, inicialment per cobrir informacions de societat i cultura, però immediatament se li va proposar fer economia i durant aquest període ha cobert informativament moments tan destacats com la crisi de Lehman Brothers o la situació de Grècia.
Fins ara sempre ha estat fent ràdio però a la corresponsalia de Beirut cobrirà les informacions tan per Catalunya Ràdio com per a TV3.
El mes de març es desplaçarà al Líban on hi ha un reduït col·lectiu de periodistes catalans que estan fent el seguiment de la informació de l’Orient Mitjà. Inicialment l’encàrrec és per cobrir la informació d’aquella zona com a mínim dos anys i com a màxim quatre, tot i que quan es va desplaçar a Madrid hi anava per a dos anys i n’hi ha passat gairebé deu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: