Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió torna a Vilafranca amb l’objectiu de vendre la meitat dels vehicles exposats

Després d’una progressió positiva els darrers anys i amb la incorporació de la maquinària agrícola consolidada en les dues edicions anteriors, la Fira del Vehicle d’Ocasió torna a Vilafranca amb l’esperança d’assolir objectius de màxims.

Els dies 12 i 13 de març, la capital de l’Alt Penedès viurà un “cap de setmana del motor” amb la fira en sí mateixa com a principal reclam. Hi haurà més de 300 vehicles revisats i garantits, tant de Km 0 com de gerència i ocasió, tots amb preus excepcionals i facilitats de finançament.

Els vehicles, provinents de 9 concessionaris de turismes i 7 de maquinària agrícola, estaran situats al pavelló firal i el seu entorn en un total de 7.500 metres quadrats d’exposició. L’horari serà ininterromput de deu del matí a nou del vespre i les principals novetats són la pàgina web www.firaVOvilafranca.cat, amb la informació general de la fira, el detall dels expositors i noticies relacionades i un nou espai de proves de novetats ubicat a l’exterior del pavelló firal.

Tot aprofitant el bon moment del mercat de segona mà, els organitzadors es marquen com a objectiu vendre entre el 45 i el 50% dels vehicles exposats en el marc de la fira.

Pel que fa a la maquinària agrícola, creix el nombre de concessionaris i també l’espai que ocuparan els vehicles, de manera que es consolida del tot aquesta branca de la fira en la que serà la quarta edició en què participa.

Per acompanyar la fira i fer l’oferta més completa hi haurà servei de bar, inflables per a la canalla i el sorteig d’una tauleta, que es farà diumenge al vespre. També hi haurà un estand de la revista Tot Motor de cotxes de carreres.
En l’edició anterior, la Fira del Vehicle d’Ocasió va rebre 6.800 visitants, un 40% dels quals eren de fora de la comarca. Les vendes es van situar al 42% dels vehicles exposats i un 47% dels clients eren de fora de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: