Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa del Xató esgota en poques hores els 2.500 tiquets en una jornada marcada pel bon temps i les novetats

Vilafranca va acollir ahir una nova edició de la Festa del Xató, amb una gran èxit d’assistència de públic, tant local com de fora de la ciutat i del Penedès.

El bon temps, amb una temperatura pròpia de la primavera, va ser un dels condicionants clau de la jornada que, a més, va comptar amb novetats com que per primer cop es podia tastar la varietat de xató de Calafell o la celebració del primer concurs Xató Tapa.
Entre els assistents a la festa, n’hi havia molts que venien per primera vegada. En aquest cas des de Castellar del Vallès, Eslovàquia i Sant Vicenç dels Horts respectivament.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull destacava l’èxit de convocatòria de la festa, una de les celebracions que marca la personalitat de Vilafranca i del Penedès.

La Festa del Xató va esgotar abans de les dues els 2.500 tiquets que es van posar a la venda.

De fet, mitja hora abans d’obrir la taquilla, ja hi havia cua per poder comprar i degustar les varietats que s’inclouen a la Ruta del Xató, procedents de Vilanova i la Geltrú, Sitges, El Vendrell, Vilafranca i Calafell. De vi, es van servir 2.000 degustacions.
La regidora de Turisme Dolors Rius recordava que s’havien introduït novetats en la venda de tiquets.

Rius també explicava que les activitats paral·leles que s’incloïen a la festa, des del taller per a nens a l’animació infantil i la Fira d’artesans, van ser un “complement excel·lent a la mostra gastronòmica del xató”. El taller infantil, però, es repensarà de cara a l’any que ve perquè, amb 40 places disponibles, no va poder absorbir tota la demanda.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: