Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fassina engegarà 4 nous cursos de formació ocupacional

En el marc de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2015-2016, La Fassina de Vilafranca iniciarà el mes d’abril les especialitats d’Activitats de venda i d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i el mes de maig, les especialitats de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Activitats auxiliars de comerç.

Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors en situació d’atur, que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals.
Les inscripcions s’han de realitzar a través de la web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació sobre els programes formatius, dates i requisits d’accés cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès, o bé a la web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: