Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fassina compta amb una borsa de professionals de l’àmbit de l’administració–Programa SEFED

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca compta amb una borsa de professionals de l’àmbit de l’administració que s’estan formant en el Certificat de Professionalitat d’Activitats de Gestió Administrativa en el marc del programa SEFED.

L’Ajuntament ofereix a les empreses participar en el projecte formatiu d’aquests professionals mitjançant la realització d’estades pràctiques amb l’objectiu de completar el nivell de qualificació i competència professional i promoure així la contractació laboral. Alhora aquest fet facilita als empresaris un coneixement de futurs professionals.
Les empreses que estiguin interessades a participar en el programa SEFED per a l’acolliment d’alumnat en pràctiques i una futura contractació es poden adreçar al Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina.
El programa SEFED té com a finalitat la qualificació de professionals en situació d’atur en el Certificat de Professionalitat d’Activitats de gestió Administrativa que es desenvolupa mitjançant la metodologia de la simulació. El pla formatiu consta de 900 hores de formació de les quals 80 són pràctiques en empreses del sector situades a la comarca de l’Alt Penedès.
El programa SEFED aposta des de fa més de 25 anys per la metodologia de la simulació com a metodologia d’aprenentatge atès que continua sent innovadora en tant que l’alumne esdevé protagonista actiu i reforça la seva experiència formativa en una realitat propera i immediata.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: