Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Consellera de Governació referma a Sant Sadurní la voluntat del govern de treballar al costat dels ajuntaments en els temes d’habitatge

Meritxell Borràs, la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, ha visitat Sant Sadurní aquest dijous, i s’ha reunit amb l’alcaldessa Maria Rosell, el primer tinent d’alcalde Josep Maria Ribas i diversos regidors del consistori de la capital del cava.

També ha assistit a l’acte Joaquim Ferrer, secretari d’Administracions Locals de la Generalitat.
Maria Rosell ha recordat que des de la regidoria d’Habitatge l’Ajuntament està treballant per tal de facilitar la gestió de pisos buits al municipi i facilitar l’accés de les famílies a l’habitatge. Ha subratllat l’esforç per impulsar la promoció econòmica i l’ocupació i l’interès per reduir la taxa d´atur a Sant Sadurní, que es troba al voltant del 12%. Ha incidit també en la necessitat de potenciar el territori i aprofitar plataformes per a la dinamització com l´enoturisme.
La consellera Meritxell Borràs ha fet menció als seus vincles familiars amb la vila i ha destacat que es tractava d´una visita especial. Ha traslladat la voluntat del nou govern per acostar-se al territori i conèixer de primera mà la realitat del país i els municipis. En aquest sentit ha volgut remarcar l’assumpció de l’àrea d´Habitatge per part de la seva conselleria i el seu desig de treballar plegats amb totes les administracions per donar resposta a les necessitats que planteja aquest àmbit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: