Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura Bach-Badell encara amb molta il·lusió i ganes els propers 4 anys i demana un vot de confiança a la colla

El tàndem format per Toni Bach com a candidat a cap de colla i Joan Badell com a president dels Castellers de Vilafranca s’ha presentat en societat, a l’espera de saber quin suport rebran a l’assemblea extraordinària d’aquest divendres.

Bach i Badell s’han envoltat d’un gran equip que està “molt engrescat” i personalment també tenen molta il·lusió i ganes.
No han dit gran cosa més del que ja us havíem explicat fa uns dies, ni han volgut entrar en detalls perquè esperen a presentar el seu projecte als socis de la colla.
Reiteren que són un equip continuista, però que aportaran el seu toc personal i que l’objectiu és “continuar liderant el món casteller” com en els darrers prop de 20 anys. Plegats esperen poder tirar endavant 4 anys més d’èxits i creixement, així com aportar “algun castell nou”.
La decisió de presentar-se per dirigir els Verds la van prendre fa un any, com explica Toni Bach.
El futur cap de colla, Toni Bach, reitera que el cavall de batalla serà la major implicació dels membres de manilles, peu i folre als assaigs, amb treball diversificat, i la millora de la salut i el rendiment físic dels castellers, minimitzant el risc de lesions.
A Bach no li agrada parlar de castells concrets i torna a insistir que
d’entrada l’objectiu és aconseguir el mateix que la darrera temporada i
mantenir “la mateixa línia”. Afirma que els que el coneixen, ja saben que pensa més en la feina.
Com ja ens van avançar, el gran projecte d’aquest mandat serà la museïtzació de Cal Figarot. Segons Badell es tracta de poder obrir les portes diàriament als visitants i al mateix temps, fer-lo més confortable per als membres de la colla. Un dels canvis destacats és que el bar-restaurant es traslladarà als baixos.
La primera fase començarà aquesta mateixa setmana amb obres a la nau i al jardí.
També volen créixer en socis, ampliant els 700 actuals, col·laboradors i mecenes.
Acompanyant el tàndem Bach-Badell hi ha Ignasi Pérez com a sots cap de colla, Arnau Cobo com a cap de pinyes, Antoni Santisteban com a cap de peus, Abel Yuste serà el cap de folres i manilles, Joan Antoni Sánchez es fa càrrec dels troncs, Maria Vall de la canalla i l’Escola de Castells serà responsabilitat de Gerard Peña.
Les vicepresidències estaran en mans de Judit Balcells, Ulpi Román, Sílvia Sabaté, Josep Anton Bernaus, Joan de Déu Reyes i Francesc Bou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: