Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jurandir Santana i Clàudia Bardagí presenten al Fòrum Berger Balaguer el seu “Brazilian Quartet”

La música brasilera va omplir l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, en el marc del festival de Música i Veu que un any més organitzen la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca.

En aquest segon concert del festival es presentava en públic la formació Jurandir Santana & Clàudia Bardagí Brazilian Quartet. Liderada pel guitarrista, compositor, productor i director musical brasiler Jurandir Santana i la pianista i cantant catalana Clàudia Bardagí; després d’uns anys interpretant duets ara apostaven per aquesta formació de major format i més completa.
Junts van interpretar grans clàssics de la bossa nova i temes brasilers àmpliament coneguts pel públic, amb arranjaments originals i amb tota la màgia i calidesa de la música del Brasil.
Bossa nova original i autèntica de la mà de Jurandir Santana, interpretats per la veu dolça i personal de Clàudia Bardagí, de qui Santana comenta que canta com una brasilera.
Els assistents van poder gaudir d’aquest quartet, que ara vol rodar aquesta proposta musical tant per casa nostra com anar a tocar al Brasil. De moment, diumenge a la tarda sonaven així a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: