Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Llorens mostra les seves fotografies sobre mercats del món al Fòrum Berger Balaguer

Des de divendres es pot veure aquesta exposició de fotografies, que sota el títol “Mercats del Món” recull un seguit de fotografies realitzades per Jordi Llorens en el decurs dels seus viatges, amb especial atenció als mercats de les zones que visita.

Jordi Llorens, viatger i fotògraf, comenta que procura sempre visitar els mercats dels lloc on va, ja que els considera llocs emblemàtics per on passa tota la vida del país.
L’exposició que aquests dies es pot veure al Fòrum Berger Balaguer està dividida en tres parts. El cor antic de les ciutats, els productes i les persones.
Les imatges que es poden veure en aquesta exposició al Fòrum Berger Balaguer, organitzada per al Fundació Pinnae fins el proper 27 de març, són un recull de les moltes que ha fet al llarg de la seva dilatada trajectòria com a viatger. Una selecció que comenta ha estat difícil, ja que té molt de material; però que intenta recollir els que més l’han impactat. En aquest cas a més, son mercats no europeus.
De les imatges en destaca el color i la composició, i gairebé es podrien sentir les olors dels mercats i la mescla que se’n desprèn. La veritable riquesa dels mercats.
Divendres, amb la presència del mateix Jordi Llorens obria portes l’exposició que restarà oberta en els horaris habituals de l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: