Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Janne Saksala, un dels millors contrabaixistes del món, aquest diumenge en concert a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb l’OCP

Aquest diumenge 14 de febrer a les 7 de la tarda comença la nova temporada febrer-juny de música a l’Auditori de Vilafranca amb Dos compositors de pel·lícula: Rota i Prokofiev a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès i el contrabaixista Janne Saksala.

Nino Rota, un dels grans compositors del segle XX, va adquirir la fama i notorietat gràcies a les seves grans bandes sonores d’autors com Fellini, Visconti o Coppola. En aquest concert la proposta és conèixer una altra faceta d’aquest mític compositor, amb la interpretació del seu Divertimento Concertante per a contrabaix i orquestra, amb un solista convidat de luxe: el contrabaix solista de la millor orquestra del món, la Filharmònica de Berlin: Janne Saksala. Una peça, que, amb tot, té molts més lligams amb el món del cinema dels que podria semblar.
El cas de Prokofiev és just a la inversa: tot i haver fet genials creacions per pel·lícules d’Eisenstein com Ivan el Terrible, és un compositor especialment valorat pel seu repertori simfònic. I en aquest concert podrem gaudir per primer cop a Vilafranca d’una de les seves grans simfònies, la Simfonia “Clàssica”.
Al finalitzar el concert el públic podrà degustar un dels caves més emblemàtics del celler Juvé & Camps, patrocinador del concert, el “Reserva de la Família” Brut Nature Gran Reserva 2011.
Fins l’11 de febrer es pot adquirir l’abonament “Abona’t a la clàssica amb l’OCP”. Es tracta de 4 concerts de l’OCP per 35€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: