Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort de forma sobtada el president de la Creu Roja de l’Alt Penedès, Jaume Munné

El president de la Creu Roja de l’Alt Penedès, Jaume Munné, va morir divendres a causa d’una aturada cardíaca.

Tenia 59 anys i feia 16 anys que presidia la junta de la creu Roja a la comarca. Munné era també patró de la Fundació Pinnae. Jaume Munné portava 31 anys vinculat a la Creu Roja com a voluntari. Formava part de la junta de l’ONG i des del 1999 n’era el president. Han estat nombroses les mostres de condol adreçades a la seva família i amics que s’han donat a través de les xarxes socials aquest cap de setmana.A partir de les sis de la tarda serà al Tanatori de Vilafranca i l’enterrament tindrà lloc demà, dimarts, a les quatre de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: