Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida inicia l’Espai de Diàleg Educatiu, un espai per reflexionar i debatre per millorar la coherència educativa

El passat dijous 18 de febrer es va celebrar la primera trobada de l’Espai de Diàleg Educatiu, al centre cívic l’Escorxador de Gelida amb la participació d’una vintena d’assistents entre mestres i famílies, a banda d’altres membres de la comunitat educativa.

L’objectiu d’aquest espai és reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació per tal de millorar la coherència educativa.
Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat d’articular mecanismes de participació per millorar les relacions escola-família, una de les línies estratègiques expressades en el GELIDAEDUCA (Pla Local d’Educació), impulsat per la Regidoria d’Educació. L’Espai compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, encarregada d’assessorar i dinamitzar l’Espai amb un expert i amb l’objectiu que es consolidi en el municipi.
Aquest recurs busca cohesionar el municipi en temes de coresponsabilitat educativa, implicant activament els seus protagonistes a través del diàleg, amb el lideratge de l’ajuntament.
La propera trobada està prevista per al 7 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: