Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida i Sant Llorenç d’Hortons avancen en la preservació digital amb iArxiu

Els arxius municipals de Gelida i Sant Llorenç d’Hortons, que participen al Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals gestionat per la Diputació de Barcelona, ja han transferit documents electrònics a iArxiu.

De moment, s’ha transferit el registre general d’entrada i sortida de documents dels anys que aquest registre estava mecanitzat, des de principis dels anys 90 en algun dels casos. Durant el 2016 està previst anar incorporant altres documents com els llibres de comptabilitat, el padró d’habitants, la recaptació o les actes del ple municipal.
iArxiu és un servei de preservació i arxiu electrònic que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya, que garanteix que els expedients i documents electrònics que genera o rep una organització es mantinguin íntegres, fiables, autèntics i accessibles al llarg del seu cicle de vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: