Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

García Albiol ha visitat Vilafranca per enfortir les estructures de partit al territori

El president del grup parlamentari del PP, Xavier García Albiol, s’ha reunit amb càrrecs electes i membres del partit a la comarca en una trobada que tenia lloc ahir a la tarda a Vilafranca.

El líder popular va aprofitar per visitar la rambla de Sant Francesc i recollir el suport també de les joventuts del partit popular de Vilafranca i comarca.
García Albiol assenyala que és conscient que el PP està vivint uns moments que no són gens fàcils, sobre tot en zones com la comarca de l’Alt Penedès amb municipis que no són gaire grans. Per això treballa per enfortir les estructures del partit, perquè siguin dinàmiques, i vol recollir les demandes del territori per fer-les arribar al Parlament.
Amb presència de mitjans de comunicació d’abast estatal, va respondre també a diverses preguntes d’actualitat política. Per exemple va lamentar les detencions per corrupció que s’estan produint a València. Va dir que espera que s’aclareixin aviat ,però va criticar que en canvi a Catalunya n’hi hagi que estan al carrer.
El líder del PP Català també va parlar de la investidura del president del Govern, assenyalant que Mariano Rajoy no ha volgut enganyar als espanyols i s’ha apartat en una primera instància perquè no tenia el suport suficient.
En canvi creu que es demostrarà que Pedro Sánchez durant aquest mes ha estat escenificant una gran mentida.
Albiol va visitar ahir a la tarda Vilafranca per reunir-se amb militants de la comarca. L’acompanyaven entre d’altres el regidor vilafranquí, Josep Ramon, l’alcalde de Pontons, Lluís Caldentey, el regidor sadurninenc, Carles Jiménez i la presidenta comarcal del PP, Dolors Morera, a més de la diputada sadurninenca Dolors Montserrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: