Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta al ple mocions en suport a les PIMES, per prohibir el glifosat i per declarar el rei persona non grata

El ple municipal d’aquest febrer a Vilafranca, que se celebra dimarts vinent, debatrà diverses mocions que presenta Esquerra Republicana.

Primerament, una moció en defensa i suport a les petites i mitjanes empreses i en contra de la morositat municipal o de les administracions públiques i també contra la que pateixen empreses locals subcontractades per grans empreses. La moció també proposa la creació d’una comissió amb agents socials i l’Ajuntament per elaborar un Pla de Suport a les PIMES.
En segon lloc, demanen que l’ajuntament i les empreses contractades deixin d’utilitzar el glifosat, l’herbicida més utilitzat arreu del món que ha estat catalogat per l’OMS com a “possible cancerigen”.
Per últim, ERC presentarà una moció per declarar al rei Felip VI persona non grata a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: