Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EnoturismePENEDÈS ha estat present per primera vegada a la fira d’Utrecht, una de les més importants d’Europa en senderisme i cicloturisme

El cap de setmana del 20 i 21 de febrer es va participar en aquesta fira als Països Baixos.

L’afluència de públic ha estat extraordinària durant tot el cap de setmana, rècord d’assistents segons l’organització. A més a més, s’ha aprofitat el marc de la fira per establir contacte amb agències de viatges i operadors turístics neerlandesos especialitzats.
El Penedès hi ha participat dins de l’estand de Catalunya i sota la marca “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona, promocionant l’oferta de senderisme i cicloturisme al Penedès a més del nou producte de Penedès 360º, que consisteix en tres rutes circulars a peu, amb slow bike i amb BTT, que permet el públic conèixer el territori.
El públic holandès ha valorat positivament aquesta proposta per la seva proximitat a Barcelona i perquè l’enoturisme, la gastronomia o el dormir entre vinyes son uns grans còmplices amb la practica de senderisme i cicloturisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: