Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca presenten un nou logotip que vol transmetre el dinamisme de la colla

La creadora del logotip és Gemma Guasch, membre dels Xicots, qui ha buscat “una imatge més moderna i fresca que transmeti el dinamisme de la colla”.

El disseny, format per una X que representa una anxaneta fent l’aleta, juga amb els colors vermell, blanc i negre. Les representants de la colla n’han destacat la senzillesa i la possibilitat d’aplicar-se en tota mena de documents i de productes de marxandatge, com jaquetes i polos, que es posaran a la venda quan comenci la temporada.

El logotip nou no té res a veure amb l’escut de la camisa, que seguirà sent el mateix.
Els Xicots també han anunciat una campanya per promoure l’arribada de nous castellers anomenada “El gimnàs dels somriures”. La campanya planteja l’activitat castellera com una opció de temps de lleure adaptable al grau de compromís que desitgi cadascú i que es pot fer en família. La cap de colla Aina Mallol ha remarcat que “als castells es necessiten tot tipus de dedicacions, també els castellers puntuals”. “El gimnàs dels somriures” proposa diferents opcions per apuntar-se a la colla, de menor a major implicació, a través del Pla puntual, el Pla Somriure i el Pla Felicitat.

La cap de colla ha recordat que el 2016 és any de concurs i que els reptes seran importants. L’objectiu és augmentar en 150 camises, tot captant nous castellers i recuperant-ne d’antics. D’altra banda, la campanya ofereix la possibilitat de col·laborar econòmicament amb l’entitat, també en diferents graus d’implicació. Es tracta de quotes voluntàries, per facilitar les despeses pròpies de l’activitat castellera.

Els Xicots han encetat ja els assaigs, per escalfar motors abans de l’arrencada oficial de la temporada i enguany comptaran amb l’assessorament d’un preparador físic.
El 3 de març començaran els assaigs generals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: