Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tastavins organitzen un Cicle de tastos i maridatges a l’Agrícol per promoure la cultura del vi entre el públic més jove

Després de l’èxit de l’Espai Penedès|Bcn, la sala de tastos i maridatges de Tastavins al centre de Barcelona, l’entitat penedesenca busca aquest 2016 promocionar la cultura del vi entre els més joves del Penedès.

És per aquest motiu que el 18 de febrer a les 9 de la nit inicia un cicle de més de 15 tastos i maridatges a la sala del Centre Agrícol de Vilafranca. Totes les activitats seran els dijous a les 9 de la nit i tindran una durada de 90 minuts, aproximadament.
Tastavins busca que, com passa amb l’Espai Penedès|Bcn, al Penedès hi hagi una sala amb una programació estable i periòdica de tastos i maridatges de vins i caves amb tota mena de productes.
El cicle de tastos i maridatges anirà des dels maridatges amb foies fins als pernils, les pizzes, el sushi, les tòfones o el préssec de l’Ordal. Tot això amb vins i caves fets al Penedès. Cada tast tindrà una capacitat màxima de 25 persones i es podran comprar les entrades al web de l’entitat, www.tastavinspenedes.cat, i costen 13€ als socis i 17€ als que no siguin socis de Tastavins. El dijous 18 de febrer hi haurà un primer tast de formatges blaus amb vins del Penedès, però ja es poden comprar els tastos i maridatges que hi ha programats fins a finals del mes d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: