Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca guanya al camp de la Verneda i ja és el tercer de la lliga

El Vilafranca continua una jornada més, amb el seu particular idil·li amb l’actual lliga i al camp barceloní de la Verneda, davant el Júpiter (1-2) va aconseguir la cinquena victòria consecutiva lluny de casa, un rècord en la història del club a la Tercera Divisió.

L’equip d’Iván Moreno va tancar el cicle de cinc desplaçaments en les últimes sis jornades, de la millor manera possible, és a dir, amb un espectacular 5 de 5, l’única derrota va ser davant el Gavà, i curiosament al municipal.

La visita al camp del Júpiter, no era gens fàcil pels de l’Alt Penedès, que van començar el partit molt concentrats i sense permetre alegries atacants als locals.
Viscut un primer quart d’hora molt igualat, una gran jugada personal de Víctor Oribe (16’), que va entrar a l’àrea amb pilota controlada superant diversos rivals, la va definir amb un xut creuat a la base del pal llarg, superant l’estirada del porter local Víctor Colchero.

El gol en contra va deixar descentrat al Júpiter, que va trigar molts minuts a reaccionar i crear perill sobre la porteria de Miguel Ramos.Per la seva banda, el Vilafranca, amb la força que donen els bons resultats precedents i tenir el duel encarat, va controlar el joc amb autoritat i va continuar buscant la porteria rival.

Quan tot semblava que la mínima renda és mantindria fins a la conclusió de la primera part, una pilota que va caure als peus de Víctor Oribe (43’) a la frontal de l’àrea gran, la va definir el davanter amb una espectacular canonada que va fer inútil l’estirada del porter local. El duel estava encarrilat, però només començar la segona part, el local Jurquin Solano (47’), que acabava d’entrar al terreny de joc després del descans, va retallar distàncies en una rematada de cap.

Malgrat encaixar el gol, el Vilafranca no va perdre la serenitat i va saber controlar les escomeses barcelonines. També va continuar buscant la porteria de Colchero i Santi
Triguero (58’) va tenir l’oportunitat de marcar, però la rematada va acabar sortint a fregar del pal.

El Júpiter ho va intentar amb ganes en el darrer tram del partit, però les seves ocasions no van ser clares. Els minuts van anar passant, fins que el Vilafranca va aconseguir certificar un altre triomf a domicili que continua consolidant l’equip en la zona de promoció d’ascens a la segona B.

A hores d’ara, tal com va la lliga, els d’Iván Moreno hauran de lluitar amb Montañesa, Gavà i Europa per tres places.

Diumenge, el Vilafranca rep el Santfeliuenc

Després de les tres victòries consecutives als camps del Masnou, Palamós i Júpiter, els vilafranquins jugaran aquest diumenge (12.00) a casa davant el Santfeliuenc. El darrer partit al municipal va ser el diumenge 31 de general amb la visita del Gavà (2-3), l’única derrota en els 8 partits jugats aquesta 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: