Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Síndic ve a Sant Sadurní el 17 de febrer

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Sant Sadurní per atendre totes aquelles persones que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes contra una actuació de l’administració pública i també contra empreses que presten serveis d’interès general.

L’equip del Síndic atendrà la ciutadania el dimecres 17 de febrer de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia al Casal d’Entitats, al carrer Marc Mir, 15. Prèviament cal concertar una entrevista trucant al 900 124 124 o enviant un correu electrònic a . De tota manera, l’equip del Síndic també atendrà les persones que s’hi adrecin sense cita prèvia.
Per agilitzar i facilitar la consulta, s’aconsella que es porti la queixa o suggeriment per escrit i acompanyada per tota la documentació relacionada que es consideri necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: