Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El segon ball i concurs de disfresses i comparses de la Sala Swing del Casal guanya en qualitat

Quatre comparses i sis parelles van participar ahir en el segon ball i concurs de disfresses i comparses organitzat per la Sala Swing del Casal.

Amb prop de tres-centes persones de públic, els participants van oferir les seves coreografies i van lluir les disfresses per causar bona impressió al jurat.

Finalment, La màgia d’un poble de Les Cabanyes es va endur el primer premi de les comparses, dotat amb 120 euros. El mago de Oz, de Cunit, va rebre el segon, de 75 euros. I Les llunàtiques de l’Arboç van obtenir el tercer premi, de 50 euros.

En la categoria de parelles, els guanyadors van ser un titellaire i la seva titella. El premi era de 50 euros. Mentre que el jurat va voler destacar la originalitat de dues parelles més, una de pagesos catalans i una altra vestida d’època, que van rebre dues entrades per anar al teatre cadascuna.

Els responsables de la Sala Swing estan contents amb el concurs i creuen que ha evolucionat en positiu respecte a la primera edició, sobretot en qualitat. L’any que ve esperen tornar a organitzar l’esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: