Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple de Sant Martí Sarroca aprova les bases per fer “més transparent” la sol·licitud i atorgament de subvencions a entitats

Les bases i nous models de la convocatòria de subvencions a les entitats culturals, esportives, socials, mediambientals i educatives de Sant Martí Sarroca van ser aprovades pel ple municipal, amb l’abstenció dels regidors del grup de CiU.

S’incorporen canvis per tal de facilitar la presentació de sol·licituds, actualitzar i uniformitzar els models, fer-los emplenables electrònicament i garantir la transparència en la sol·licitud, l’atorgament i la justificació de les subvencions.
Per unanimitat, el ple va aprovar el text del pla especial urbanístic de la finca Cal Fuster Roca al barri La Bleda i un nou conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament. Amb aquest conveni, el Servei Català de Trànsit tramitarà les denúncies per infraccions a normes de circulació i estacionaments no autoritzats en les vies urbanes del municipi, que podran ser iniciades pel vigilant municipal.
Per altra banda el ple, per unanimitat, es va manifestar a favor de donar suport a la plataforma en defensa de l’Ebre i la lluita contra el pla hidrològic de la conca de l’Ebre. A més, amb els vots favorables dels grups del govern municipal, CUP, ERC i Grup Socialista-Movem Sant Martí, es va aprovar que Sant Martí es declari municipi oposat a l’aplicació de l’actual proposta de Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP), i es va rebutjar amb els vots en contra dels sis regidors del govern municipal la proposta presentada pel grup municipal de CiU, per tal que el govern impulsi batudes de senglars juntament amb la Societat de Caçadors.

Abans d’acabar el ple, l’Alcalde Toni Ventura va explicar que just havia acabat el període d’exposició al públic de la Taula de Treball de la Bleda i que ara es resoldrien les al·legacions presentades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: