Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Joan Vidal Sextet enregistrarà a Vilafranca el concert en directe “Revisiting Zarathustra”

Per primer cop, l’auditori de Vinseum serà l’escenari de la gravació d’un disc en directe.

Es tracta d’una iniciativa del Joan Vidal Sextet, que va estrenar la seva particular visió jazzística del poema simfònic de Richard Strauss “Així parlà Zaratustra”, a l’octubre del 2014 a Barcelona per encàrrec de L’Auditori. Més d’un any després, el músic vol difondre aquest projecte particular, titulat “Revisiting Zarathustra”, i ha escollit Vilafranca per enregistrar-lo. “Així parlà Zaratustra” té moments molt coneguts, com el fragment que il·lustra la introducció de la pel·lícula d’Stanley Kubrick “2001. Odisea en el espacio”. Joan Vidal, però, ha donat via lliure als seus músics a partir d’elements molt característics del poema simfònic.

Vidal es va posar en contacte amb el Jazz Club Vilafranca perquè alguns músics del seu grup havien tocat aquí i s’havien sentit molt a gust. Des del Jazz Club, la resposta va ser immediata.

Per a l’Ajuntament de Vilafranca, la gravació del disc és tot un esdeveniment.

L’enregistrament tindrà lloc durant el concert que el Joan Vidal sextet oferirà a l’Auditori de Vinseum el proper dissabte 27 de febrer a dos quarts de nou del vespre. Les entrades es poden comprar aquest dijous i el vinent al teatre Cal Bolet al preu de 10 euros. A taquilla el dia del concert, al mateix Vinseum, costaran 12 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: