Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal guanya un espai comercial de 140 metres quadrats amb les obres de la planta baixa

Els treballs van començar amb una fase inicial a l’agost per habilitar l’espai d’atenció al soci, que ara està situat a la planta baixa per facilitar l’accessibilitat.

A l’octubre es van iniciar les obres majors a l’edifici de La Societat La Principal i està previst que s’allarguin fins setmana santa. Les obres permetran al Casal disposar d’un nou local de 140 metres quadrats a la planta baixa fruit de la fusió entre l’espai que ocupava l’antiga gelateria Mira, uns 40 metres quadrats, i el vestíbul que portava a les escales de l’edifici.

El cost de les obres corre a càrrec d’un promotor que farà un restaurant al nou local comercial a canvi d’una reducció en el lloguer durant els propers anys. Per a l’entitat, es tracta d’una “oportunitat única” perquè l’altra opció era continuar com estaven i mantenir el local comercial en 40 metres quadrats.

L’acord amb el promotor, Josep Aran, es va establir prèvia assemblea general de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: