Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cafès Novell Vilafranca s’emporta un derbi molt vibrant

Abans del parèntesi produït per la celebració de la Copa del Rei de Reus, es va disputar la jornada 19 de la màxima competició estatal d’hoquei patins, on destacava el derbi entre el Noia i Cafès Novell Vilafranca (2-3).

De fet, un gol de Roger Rocasalbas a manca de 14” per la conclusió el partit, va donar un triomf agònic all vilafranquins en el partit celebrat a l’Olímpic de Sant Sadurní.
Va ser un duel vibrant que va tancar un derbi intens, en el que 4 dels 5 gols es van marcar en els últims 5’ i en el que els dos equips van lluitar des del primer al darrer instant per sumar el botí dels tres punts.

El resultat permet al Cafès Novell Vilafranca allunyar-se una mica més de la zona de descens i frena les ambicions a la lliga del Noia que ara ja pot pensar en la Copa del Rei d’aquest proper cap de setmana a Reus.

Tornem al derbi, el primer temps del duel va tenir emoció, però poques ocasions realment clares.

Anotar que Borja Ferrer (13’) va enviar una pilota al pal de la porteria defensada per Gerard Camps i uns minuts més tard, Joan Vázquez (15’), aprofitant un refús del porter local Luis Gil, per marcar el primer gol del partit.

Amb el marcador advers, el Noia va pressionar amb més insistència la porteria de Gerard Camps, però va ser l’equip visitant el que més a prop va estar de tornar a marcar en dues accions d’Edu Fernández (19’) i Marc Navarro (24’), però el marcador no es va moure abans del descans.

A l’inici de la segona part va manar l’equip de Pere Varies.
Els de Sant Sadurní van sortir a la pista amb ganes de buscar l’empat i, de fet, Xavi Caldú (27’) el va tenir a tocar en una rematada que es va estavellar al pal, amb Camps ja superat.

Pel que fa a les oportunitats dels visitants, Edu Fernández (29’) no va encertar en una falta directa en una fase de partit molt renyida.
El marcador es va anar mantenint inalterable fins a arribar a la recta final on les emocions es van disparar.

Roger Rocasalbas (46’) de falta directa ampliava la renda pels de Jordi Garcia, acció que semblava sentenciar el derbi, però el Noia, en una brillant i ràpida reacció, va canviar el guió.

Ferran Ros (47’), en un xut llunyà, marcava per l’equip local i Aleix Esteller (49’), en una bonica acció individual, sorprenia Gerard Camps i feia esclatar d’alegria les grades de l’Ateneu amb l’empat al marcador.

Semblava un resultat amb regust de definitiu, però va aparèixer la figura de Roger Rocasalbas (49’), qui a falta de 14”, una acció personal feia que Vilafranca s’emportés la victòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: