Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dins dels actes de la Setmana de la Dona a Sant Sadurní s’ha organitzat un concert de gospel amb el cor femení Cadenza

Aquest grup, provinent de Menorca, actuarà al costat del grup de gospel de Sant Sadurní Etnosons. Cada una de les formacions oferirà un concert de 40 minuts, i al finalment interpretaran dues peces conjuntes.

El cor Cadenza oferirà el concert ‘Dones’ amb imatges d’Antoni Cladera. Cadenza troba els seus orígens en el si de l’escola municipal de música i dansa de Ciutadella de Menorca com a grup coral format per pares i mares d’alumnes. L’any 2003 es constitueix com a cor Cadenza sota la direcció de Merxe Orfila. Actualment és un grup de veus blanques dirigit per la professora Corretja Genestar i acompanyades al piano pel professor Orest Lemekh. Formen part de la coral 30 dones d’edats compreses entre 23 i 62 anys.
El cor de gospel sadurninenc Etnosons, nascut fa 8 anys al municipi i dirigit per la cantant i professora de tècnica vocal Caro Guiral, interpretarà peces de gospel tradicional, gospel urbà i tradicionals africanes.
El concert es farà aquest diumenge al CIC Fassina de Sant Sadurní a partir de les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: