Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous es presenta al Casal Popular de Vilafranca un llibre sobre Arnaldo Otegi, dins del cicle Paraules

Antoni Batista presentarà “Otegi. La força de la pau” aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre a la sala polivalent del Casal Popular en un acte organitzat conjuntament amb la llibreria l’Odissea en el marc del cicle Paraules.

El periodista Antoni Batista presentarà aquesta biografia del líder abertzale que fa poc ha publicat a l’editorial La Campana.
Batista ha estat corresponsal polític durant vint-i-cinc anys al País Basc i, fruit d’aquesta dedicació, ha escrit centenars d’articles i vuit llibres. Aquest darrer neix arran de la seva relació amb Arnaldo Otegi, de qui defensa la seva aposta per la pau a Euskal Herria.
L’autor estarà acompanyat de Rosa Lluch, professora d’Història Medieval a la Universitat de Barcelona i filla d’Ernest Lluch, amb qui conversarà al voltant de la figura d’Otegi, del diàleg i de la pau.
L’acte arriba en un moment de demanda creixent de la llibertat del polític basc, empresonat des de 2009.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: