Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència Democràtica de Catalunya a l’Alt Penedès convoca dissabte les bases per començar a repensar la re-fundació del partit

Representants de l’executiva comarcal de CDC han presentat a Vilafranca la sessió de Torn Obert amb el que es donarà el tret de sortida a la comarca al procés fundacional que pretén recollir aportacions tant de la militància, membres de les llistes, simpatitzants i obert també a la JNC.

El president comarcal ha explicat que es tracta d’un procés que a l’Alt Penedès està coordinat per Esther Peña i Anna Doblas a Vilafranca; i Francesc Olivella i Ramon Riera per la resta de municipis de la comarca.
La cita que obrirà aquest procés per l’Alt Penedès serà aquest dissabte a l’Escorxador, i la intenció com explica Esther Peña és fer un procés conjunt entre Vilafranca i la resta de municipis de la comarca. Es tracta de fer un debat sobre les idees, un debat intern i el màxim de participatiu que s’iniciarà amb una enquesta general, però que després podrà tenir debats més sectorials i en grups més reduïts.
Francesc Olivella per la seva banda ha remarcat que es tracta d’un procés de baix a dalt, que parteix del treball de les bases i que es desenvoluparà a les 42 comarques catalanes. D’aquí sortirà un text refós amb les propostes que és el que s’haurà de debatre al congrés del mes de juny.
Des de l’executiva comarcal de l’Alt Penedès es recorda que aquest procés ha de servir per re-fundar Convergència Democràtica de Catalunya, reorganitzar el partit de fet. Ja sigui amb un partit nou o amb la reestructuració del que ja existeix; però amb la voluntat de continuar sent l’eix vertebrador de la política del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: