Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les xerrades obertes de la campanya Després de l’ESO… què?

Dirigida especialment als joves d’últim curs de secundària i les seves famílies, la campanya d’orientació contempla diverses accions i aquesta setmana engega les xerrades obertes a tothom.

Són tres i demà té lloc la primera titulada Després de l’ESO… què?. El procés de decisió, adreçada especialment a pares i mares. Es tracta d’una xerrada genèrica sobre les diferents opcions en acabar la secundària i una part més d’orientació que anirà a càrrec de la professora i coach educativa, Teresa Terrades.
Aquest dijous es fa una segona xerrada centrada en els cicles formatius, a càrrec de la informadora del SIAJ, Núria Mallofré, i alumnat de cicles formatius de la comarca.
I la darrera xerrada oberta tindrà lloc el dimarts 9 de febrer i se centra en el batxillerat, explicant les modalitats que s’ofereixen i quins criteris es poden seguir per triar la millor opció. Aquesta darrera xerrada anirà a càrrec de la informadora del SIAJ i alumnat que ha realitzat les diferents modalitats de batxillerat o està fent estudis superiors.
Les tres xerrades obertes es fan a l’Escorxador de Vilafranca i començaran a dos quarts de 8 del vespre .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: