Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença una nova temporada de les caminades “Tot passejant pel municipi” a Sant Martí Sarroca

Diumenge 6 de març comença la temporada amb una ruta de muntanya per indrets força coneguts del terme martinenc. L’itinerari és el que es va fer en la caminada de la V Cursaroca el passat 8 de novembre, amb un recorregut d’11 quilòmetres i amb 250 metres de desnivell positiu, un itinerari més suau que el del 2014.

És un traçat muntanyós per una part d’aquests turons martinencs que, en contrast amb la caminada de la Cursaroca, es farà a un ritme més tranquil, ja que s’hi inverteix tot el matí amb una aturada per esmorzar inclosa.
Des del Parc de la Pau, se sortirà del nucli pel camí a Sant Joan del Lledó, abans conegut com l’antic camí de Vilafranca a Pontons. Passat el pont de can Vallès de la Riera, s’agafaran corriols i camins per dins la muntanya de can Vallès, can Grau i Font de Maiol. Des d’aquí, la ruta s’enfilarà cap al dipòsit nou d’aigua de Sant Martí i es baixarà fins a les Valls. El tram final pujarà fins al conjunt monumental de la Roca, per retornar al punt de la sortida.
Cal portar esmorzar, aigua i un bon calçat per transitar còmodament per alguns dels trams més pedregosos del recorregut. També, ganes de caminar, descobrir racons naturals en estat pur, observar vistes del paisatge des d’altres indrets, passar-ho bé i xerrar de forma relaxada tant com es vulgui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: