Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cellers Torres, premi a l’‘Experiència turística més innovadora’ als Wine Tourism Awards

En la seva cinquena edició, el jurat ha atorgat aquest guardó a Cellers Torres per la seva capacitat de crear experiències realment innovadores, poc habituals, destacant quatre de les seves propostes: el Tour enofotogràfic, l’Enocursa, el Taller d’elaboració de brandi i l’experiència de Tapes a cegues (Blind Tapas).

El jurat també assenyala que la Nit d’estrelles, que va ser premiada en una altra edició, continua impressionant com a exemple d’experiència innovadora, segons publica la revista britànica en el número de febrer.
Els Wine Tourism Awards, convertits en un referent en el sector, promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en enoturisme. És la tercera vegada que Cellers Torres ha estat guardonat com a experiència turística més innovadora, i és, a més, l’únic celler espanyol reconegut el 2016; els altres cinc premiats procedeixen d’Austràlia, Sudàfrica i Portugal.
El Centre de Visites de Cellers Torres, situat a Pacs, ofereix més de vint experiències entorn al món del vi per a tot tipus de visitants. A les propostes que ofereix de manera habitual al llarg de l’any, s’hi sumen cada any experiències singulars que se celebren en dates concretes.
El Centre de Visites de Cellers Torres compta amb un equip d’unes trenta persones i rep cada any prop de 100.000 visitants de tot el món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: