Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Casaametller replica a UP que donada la superproducció provocada per les altes temperatures ha preferit compartir amb els seus clients els excedents

En relació a la denúncia d’Unió de Pagesos per presumpte incompliment de la normativa en una promoció especial de fruita i verdura que la setmana passada es venia a 1 euro, el grup penedesenc Ametller Origen manifesta que la seva política empresarial “no contempla llençar productes alimentaris”.

Ben al contrari, “l’empresa prefereix no guanyar res a canvi que es beneficiïn els seus clients, com ha estat el cas d’aquesta promoció”.
Casaametller explica que a causa de la superproducció de les darreres setmanes provocada per les altes temperatures va preferir compartir uns excedents que, d’una altra manera, s’haurien hagut de deixar al camp o malvendre als mercats centrals, “obtenint uns preus de liquidació molt inferiors als que han donat als socis del seu club”, a qui es dirigia la promoció.
El Grup Ametller Origen afirma que des del primer dia ha apostat per la pagesia professional de Catalunya i que actualment compta amb 35 productors, que garanteixen productes de proximitat i qualitat als seus 83 punts de venda repartits per Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: