Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bombers i Mossos d’Esquadra van actuar la matinada de dissabte a Vilafranca per recollir una nena de tres anys que estava sola a casa

Segons informen els Mossos d’Esquadra, els plors de la criatura a quarts de tres de la matinada van alertar els veïns.

Un cop rebut l’avís, els mossos es van presentar al lloc d’on procedien els plors, al carrer de la Paloma de Vilafranca, i van comprovar que la nena, de tres anys, estava sola a casa amb la porta tancada. Per aquest motiu va caldre la intervenció dels Bombers a l’hora de treure la menor del domicili, que va ser recollida a efectes d’empara.

Més tard, els mossos van localitzar els pares de la nena, que van ser denunciats per abandonament temporal de la menor.

En no presentar la nena signes de maltractament, la seva custòdia ha estat restituïda als pares i els fets s’han comunicat a la Fiscalia de Menors, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i als serveis socials de l’Ajuntament de Vilafranca perquè facin el seguiment corresponent del cas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: