Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge nova sessió de concert familiar amb “Reggae per xics” a l’Auditori Municipal

Aquest diumenge 21 de febrer, a les 12 del migdia, continua la programació de concerts familiars de la temporada 2015-2016 a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb The Penguins i l’espectacle Reggae per xics “Pugem al tren”.

Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència sigui compartida en família.
Els concerts familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que en tota la temporada inclou espectacles organitzats per La Xarxa, concerts familiars o espectacles de dansa.
Després de més de 100 concerts per tota Catalunya i gairebé 5.000 discos venuts, The Penguins tornen amb el segon disc del seu projecte Reggae Per Xics amb la mateixa filosofia de sempre: apropar la música jamaicana als més petits de la casa, a la vegada que recuperar temes populars i tradicionals de Catalunya.
És un espectacle recomanat per a majors de 3 anys. El ritme de la venda d’entrades està sent molt bo, i ja en queden poques a la venda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: