Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge dia 7 de febrer tornen a Santa Margarida i els Monjos les Menges de Guerra

Es tracta d’una proposta cultural adreçada a donar a conèixer quins eren els hàbits alimentaris del temps de la guerra tot fent un recorregut pel refugi del Serral i el Ciarga (Centre d’interpretació de l’aviació republicana i la guerra aèria).

Els visitants podran conèixer els trets principals del racionament, de les accions socials i governamentals que es van dur a terme durant la Guerra Civil per evitar la carència d’aliments, de les diferències entre l’alimentació a pobles o ciutats o de les vivències recollides pels testimonis orals de la zona, entre altres.
Les persones que hi assisteixin finalitzaran la seva visita amb un petit tast de menges de guerra que es durà a terme a l’interior dels refugi.
La proposta cultural de les menges de guerra es fa cada primer diumenge de mes a dos quarts de dotze del matí. La visita té un preu de 10 euros pels adults i és gratuïta pels infants fins a 12 anys, sense tast de menges.
Per assistir-hi és imprescindible fer reserva prèvia al telèfon 669 28 75 39.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: