Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

8 de les 20 persones que han fet el curs d’auxiliar de comerç de la Fundació Pro Penedès i el programa Incorpora han trobat feina

Amb aquests resultats tenia lloc ahir la cloenda definitiva del curs d’auxiliar de comerç que ha dut a terme la Fundació Pro Penedès a través del programa Incorpora de La Caixa.

Les 20 participants al curs van rebre el certificat que les acredita com a auxiliars de comerç i 8 d’elles han trobat feina.

La Montse Valls feia molts anys que no treballava i tenia difícil accedir novament al mercat laboral. És una de les alumnes que han trobat un lloc de treball, encara que no directament en el món del comerç.

El secretari de la Fundació Pro Penedès Joan Manel Montfort va valorar molt positivament els resultats del curs i va posar de manifest la bona predisposició dels 13 comerços de Vilafranca on les alumnes han pogut fer les seves pràctiques. Montfort posava l’accent també en la importància que té ajudar a les persones a introduir-se al món laboral ordinari.

El curs d’Auxiliar de Comerç és el tercer que s’ha fet aquest curs passat sota el paraigua del programa Incorpora de La Caixa, després del curs d’operari alimentari i el de mosso de magatzem. Aquest darrer és el primer que es reprendrà aquest 2016.

Els responsables de La Caixa, que també van ser presents a l’acte de lliurament dels diplomes, van garantir el finançament a través del programa Incorpora per aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: