Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 caves de Castell d’Or, medalla d’or al concurs Sakura del Japó

Castell d’Or ha rebut tres guardons al concurs Sakura Japan Women’s Wine Awards 2016 que ha celebrat la seva tercera edició. Han estat premiats amb medalla d’or en la categoria ‘Sparkling’ els caves Pupitre Brut Imperial, Pupitre Brut Reserva i Flama d’Or Brut.

Més de 3.500 vins d’arreu del món han participat al concurs, celebrat a Japó, que n’ha premiat prop de 1.500.
Amb seu a Vilafranca, Castell d’Or es va fundar fa 10 anys a càrrec de 9 cellers cooperatius catalans que van unir els processos de producció, elaboració i envasat de vi i comercialitzen junts vins, caves i olis de diferents denominacions d’origen de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: