Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“2001, una odisea en el espacio” obrirà la nova edició del cicle “Una nit amb els clàssics” de literatura i cinema

Segurament es tracta del títol més famós de la historia del cinema
de ciència-ficció, i el dimecres dia 24 de febrer obrirà una nova edició del cicle “Una nit amb els clàssics”, organitzat per Kubrick cinema i La Cultural llibreria amb l’objectiu de conjugar les grans obres de la literatura i la seva adaptació cinematogràfica.

En aquesta ocasió, es tracta de la novel·la de l’escriptor anglès Arthur C. Clarke adaptada al cinema per Stanley Kubrick.
Com és habitual en aquest cicle, a les 8 del vespre, a l’Agrícol
tindrà lloc una xerrada introductòria que en aquesta ocasió anirà a càrrec del filòsof i musicòleg, Joan Cuscó. Ell serà l’encarregat d’exposar les claus interpretatives del relat de Clarke i de l’adaptació que l’any 1968 en va fer Kubrick per al cinema i en la qual, precisament, la música hi té un paper destacat. Posteriorment, a les 10 de la nit, al Kubrick cinema, tindrà lloc la projecció del film en versió original subtitulada.
De manera opcional i per arrodonir la vetllada, tots aquells que ho desitgin poden quedar-se a sopar a l’Agrícol, prèvia reserva, al preu de 10 € i continuar la conversa sobre literatura a l’espera d’assistir a la sessió de cinema l’entrada de la qual costarà 6 €. Només cal que ho comuniquin amb antelació posant-se en contacte amb La Cultural o l’Agrícol (938 900 815).
Hi ha temps fins un dia abans de la data de projecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: