Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vint empreses participen en la primera fase de la nova edició d’Innova PIME

El programa empresarial per a la implementació de la innovació arriba a la seva segona edició a Vilafranca. Avui, a la sala In company de l’ESCAVI, s’ha fet la jornada de presentació del programa, inaugurada pel regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament Joan Manel Montfort i amb la participació d’una vintena d’empreses de diversos sectors.

Montfort ha destacat en la seva intervenció que la innovació és clau per a guanyar en competitivitat i productivitat i ha recordat la bona experiència de la primera edició del programa, que es va materialitzar en els projectes innovadors de diverses empreses com Bombons Cudié o Cartonajes Font.

La jornada de presentació d’Innova PIME ha anat a càrrec de les consultores d’Anima Strategic Consulting, que han ofert una ponència d’introducció a la innovació a través de conceptes com l’anomenada customer experience o eines com el Business Model Canvas. La directora d’Anima Inés Gómez explica que algunes claus són “escoltar i entendre el que ens demana el client i incorporar la innovació a l’ADN de l’empresa”.

Després d’aquesta primera fase de sensibilització i presentació dels casos reals de l’anterior edició del programa, hi haurà una part de formació amb dues jornades intensives de 16 hores, el 27 de gener i el 3 de febrer. Finalment, se seleccionaran entre 6 i 8 projectes innovadors de les empreses que estan participant en el programa i hi haurà 20 hores d’acompanyament de les consultores en base a les necessitats específiques de cada participant per a fer realitat els projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: