Diumenge, 20 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilobí estrena diumenge noves rutes senyalitzades i punts d’observació a l’espai natural dels Pèlags

Coincidint amb la 3a Fira de Productes Locals i el 4t Duatló de Muntanya,
Vilobí del Penedès inaugura aquest diumenge els nous accessos, rutes senyalitzades i punts d’informació del Parc dels Talls, l’espai natural format per cinc pèlags.

Aquestes actuacions han tingut un cost de 216.000 euros i han estat finançades a través del programa Viure al poble més! convocat per la Generalitat i subvencionat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
Les actuacions principals s’han dut a terme al Pèlag Gran i el seu entorn i han consistit en la recuperació mediambiental de la zona pensant en un ús lúdic i educatiu que ajudin a preservar-ne el seu valor. En aquest sentit, s’han adequat els accessos i la senyalització i s’ha restaurant l’espai anteriorment ocupat per la fàbrica de guix. El projecte ha inclòs també l’edició d’un plànol amb noves rutes circulars per fer a peu o en bicicleta pels pèlags i el seu entorn, així com rutes pels cellers del poble i els diferents nuclis i establiments comercials. Els primers exemplars del nou mapa es regalaran a l’estand que l’Ajuntament tindrà a la 3a Fira de Productes Locals, que compta amb la participació de 26 establiments i empreses de Vilobí. El recinte firal estarà instal·lat a la plaça de la Vila des de les 10 del matí i fins a 2/4 de 3 de la tarda i s’hi podran fer tastos i degustacions gastronòmiques i de vi i cava dels cellers de Vilobí i venda directa de productes ecològics locals.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

19:30
Interiors de Vilafranca
Visita a les llars més emblemàtiques - Casa Roig
19:45
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: