Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 200 voluntaris participen demà a la Campanya de l’Ampolla, que destinarà els beneficis a un centre d’atenció pediàtrica al Congo

Tot és a punt per la Campanya de l’Ampolla 2016. Durant la tarda de demà dissabte, diversos col·lectius de Joves Cristians de Vilafranca i altres entitats es repartiran en les zones de Vilafranca per a fer la recollida solidària d’ampolles de cava.

En total, es preveu la participació d’unes 200 persones, com explica el responsable de Joves Cristians de Vilafranca Joanjo González.

Els beneficis d’aquesta edició de la Campanya de l’Ampolla van destinats a un centre d’atenció pediàtrica a la població de Kanzenze, a la República Democràtica del Congo. Es tracta d’un projecte presentat pel Grup Tercer Món Mans Unides que vol assegurar una millor atenció a la salut per a nens de 0 a 14 anys i dones embarassades.

Sobre les previsions, Joves Cristians calcula que la recollida serà similar a la de l’any passat, quan es va assolir la xifra de 70.000 ampolles, que venudes van suposar la recaptació de 4.700 euros.

Per facilitar la feina dels voluntaris, es demana retirar en la mesura que sigui possible les etiquetes autoadhesives i deixar les ampolles al portal.
Si la quantitat és superior a 200 ampolles es pot trucar als telèfons 636 14 62 03, o bé, 650 09 45 93, per tal de recollir-les al llarg del matí. L’organització ja des d’ara agraeix a tantes entitats i persones que han col·laborat en la realització d’aquest projecte, i anima a continuar fent-ho per tal de poder mantenir aquesta acció solidària molts anys més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: