Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una gernació va participar ahir en la darrera recollida de cartes del Patge Raimon

Aquest any el patge ha tingut més feina que mai. En general a tots els barris de la vila ha tingut molta acollida per part de nens i nenes que han volgut que fos ell qui li fes arribar les cartes als Reis Mags d’Orient.

Aquest dilluns, just a la vigília de la cavalcada, la darrera recollida l’ha fet al local de l’Associació de Veïns del barri del Poble Nou i potser perquè era l’últim dia el cert és que hi va haver una gernació de famílies que no es van voler perdre l’oportunitat de contactar amb el patge.
Els nens i nenes hi anaven amb tota la il.lusió del món i tenint molt present el contingut de les seves cartes.
D’altres hi anaven amb els seus germans, compartint aquest moment tant especial.
La recollida de cartes del patge Raimon al Poble Nou ha estat tot un èxit amb un fi de festa molt lluït amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de Vilafranca.
En aquest darrer dia de recollida abans de la cavalcada el patge Raimon va rebre 306 cartes de nens i nenes, que anaven acompanyats de pares, tiets i avis. Des de l’associació de veïns calculen que amb tot plegat van passar per el local unes 1500 persones. Aquells nens que encara no hagin pogut donar la carta al patge encara tenen la darrera oportunitat en el transcurs de la cavalcada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: