Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una famosa cantant de pop francesa acaba de publicar un videoclip amb imatges de la Festa Major de Vilafranca

El dijous passat es va publicar el videoclip de la cançó “Pise” de la cantant francesa Zazie. Les imatges utilitzades corresponen a les diades castelleres i falconera de la Festa Major de l’any 2013.

Evocant una història d’amor, el videoclip de la cançó simbolitza la unió entre les persones amb imatges castelleres. Surten del documental «Human» del prestgiós fotògraf i amic personal de Zazie, Yann Arthus-Bertrand. Són imatges barrejades dels tres dies de Festa Major, on apareixen de forma molt breu alguns plans, fins i tot dels Falcons, i també dels Xicots, però principalment apareixen les colles de la diada de Sant Fèlix i en especial els Castellers de Vilafranca. Es veuen imatges espectaculars de plans zenitals amb els grans peus de castells de gamma extra, o primers plans de castellers i mans a la pinya. També es pot veure, en una imatge aèria el 4 de 9 net que els Verds van descarregar.
Recordem que aquell 2013 els Castellers de Vilafranca van fer la millor actuació de la història, fins el moment. Van descarregar el desitjat 3 de 10, que van acompanyar primer del 4 de 9 amb l’agulla i desprès del 4 de 9 sense folre, per acabar amb el pilar de 8, tots descarregats.
Els castells, doncs, protagonistes indiscutibles en un dels videoclips cridats a l’èxit a França en les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: