Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Talls de circulació al carrer de Guardiola, a Vilafranca, per tasques de reparació del paviment

La setmana vinent hi haurà talls parcials de circulació al carrer de Guardiola per dur a terme tasques de reparació de paviment. Els talls de circulació es produiran del dilluns 18 al divendres 22 de gener i afectarà el tram de la rotonda entre el carrer de Guardiola i el carrer de Sant Sadurní, al costat de la plaça dels Segadors.

Per aquest motiu, el carrer de Guardiola, entre el carrer de Sant Sadurní i el Vial de Les Clotes serà d’un únic sentit de circulació, direcció sud. Els vehicles que pugin pel Vial de les Clotes seran desviats cap al carrer de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: