Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos vol oferir registres d’acolliment civil pels infants del municipi

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha proposat la creació d’un registre d’acolliments civils al municipi que reguli la presentació en societat dels nous infants i el compromís d’iniciar-los en el camí dels valors de la dignitat humana.

La iniciativa es debatrà en el proper ple municipal, després que la comissió informativa d’aquest dilluns, amb representació de tots els grups municipals, li hagi donat el vistiplau.
L’acolliment civil existeix ja a diverses poblacions de Catalunya i té com a objectiu donar la benvinguda als infants i joves al municipi, tot desitjant que creixin en els valors socials i democràtics. Per materialitzar els acolliments es celebra un acte laic amb la lectura de fragments de la Declaració dels Drets de l’Infant de l’ONU i de les normatives vigents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: